"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

Werkwijze

Werkwijze

Holistische voetreflexmassage

Voorpampusbehandeling 60 – 75 min

VoorpampusPlus-behandeling 75 – 90 min

Bij je eerste bezoek aan De Pamperij starten we met het intake-gesprek. Dit gesprek geeft me een duidelijk beeld van wie je bent, geeft inzicht in de klachten en andere belangrijke informatie.

Ook voor en na de behandeling houd ik een vinger aan de pols en bespreken we wat nodig is, maar tijdens de behandeling heeft stilte mijn voorkeur. Zo ervaar je de massage intenser en kun je écht diep in ontspanning gaan. Regelmatig krijg ik het compliment dat ik “anders dan anders” masseer. Niet klantgericht, maar op een holistische manier. Ik zie de voetreflexmassage als een belevenis, een reis. Tijdens de reis concentreer ik me op de verschillende punten in de voeten waar de blokkades zitten. Ik ‘praat’ als het ware met de voeten. Waar nodig pas ik een metamorfosemassage of chakramassage toe. Iedere massage is weer anders en het lichaam laat op de voeten en onderbenen zien waar de spanning is ontstaan.

Er is een duidelijk verschil te voelen/zien tussen de cliënt vóór en ná de massage.

Na de behandeling delen we elkaars ervaringen en vertaal ik wat het lichaam je wilt vertellen.

Bij de Voorpampusplus-behandeling is er extra ruimte om de diepe ontspanning nog even vast te houden, wat te drinken, om de inzichten die ik heb doorgekregen te bespreken of voor vragen en indien gewenst en de tijd het toe laat een kaartje te trekken uit het kaartendeck van Gerda Duin ‘de Uitnodiging’, Pelgrimstocht naar jouw essentie.

Het is aan te raden bij specifieke klachten deze behandeling om de 4 á 6 weken te ondergaan, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal kan werken.

Nog enkele huishoudelijke puntjes:

Ik wil je vragen twee grote handdoeken mee te nemen (locatie Barendrecht).

Ik wil je vragen niet te vroeg te komen (5 min. van te voren is prima), ivm de eventuele aanwezigheid van de cliënt voor jou.