"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

Werkwijze

Werkwijze

Holistische voetreflexmassage

Voorpampusbehandeling 60 – 75 min

VoorpampusPlus-behandeling 75 – 90 min

Bij je eerste bezoek aan De Pamperij starten we met het intake-gesprek. Dit gesprek geeft me een duidelijk beeld van wie je bent, geeft inzicht in de klachten en andere belangrijke informatie.

Ook voor en na de behandeling houd ik een vinger aan de pols en bespreken we wat nodig is, maar tijdens de behandeling heeft stilte de voorkeur. Zo ervaar je de massage intenser en kun je écht diep in ontspanning gaan. Zie de voetreflexmassage als een belevenis, een reis. Tijdens de reis concentreer ik me op de verschillende punten in de voeten waar de blokkades zitten. Ik ‘praat’ als het ware met de voeten. Waar nodig pas ik een metamorfosemassage of chakramassage toe. Iedere massage is weer anders en het lichaam laat op de voeten en onderbenen zien waar de spanning is ontstaan.

Er is een duidelijk verschil te voelen tussen de cliënt vóór en ná de massage.

Na de behandeling delen we elkaars ervaringen en vertaal ik wat het lichaam je wilt vertellen.

Bij de Voorpampusplus-behandeling is er extra ruimte om even bij te komen met een glas water, om de inzichten die ik heb doorgekregen te bespreken, voor vragen en indien gewenst een kaartje trekken uit het kaartendeck van Gerda Duin ‘de Uitnodiging’.

Het is aan te raden deze behandeling om de 4 á 5 weken te ondergaan, zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam optimaal kan werken. Bij diepere klachten kan het nodig zijn om in het begin om de 2-3 weken een behandeling te ontvangen.