"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

De praktijk

Hoe het allemaal begon

‘You are pampering me’. Dat was de reactie die één van mijn eerste cliënten gaf na een behandeling. En zo was de naam ‘De Pamperij’ geboren. Een behandeling bij De Pamperij heeft als doel dat jij je weer thuis voelt in jeZelf. Door het helen van de blokkades, het aanzetten van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de liefdevolle benadering, ontstaat vitaliteit en een betere gezondheid.

Om goed te begrijpen waar De Pamperij voor staat, nodig ik je uit het logo eens van dichtbij te bekijken:

De lotusbloem symboliseert zuiverheid of reinheid. Het zelfreinigend vermogen van deze bijzondere bloem wordt ook wel ‘het lotuseffect’ genoemd. En omdat zij het hele jaar door bloeit staat zij ook symbool van het leven. De bloem in het logo wordt omringd door gouden stralen. Deze staan voor ‘beweging’: De Pamperij moedigt mensen aan om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dit gebeurt door hen niet alleen te laten genieten van de massage, maar hen ook te motiveren en d.m.v. advies eerlijk naar zichzelf te kijken, goed voor zichzelf te zorgen en hen liefdevol te ondersteunen bij dit innerlijke proces. De kleuren roze en petrolblauw staan symbool voor de liefdevolle en helende werking van mijn massage.

De Pamperij in Barendrecht is te vinden in het mooiste stukje van Barendrecht ’t ouwe durp’. De sfeervolle praktijk is met natuurlijke materialen ingericht en zorgt voor een thuiskomen-gevoel, zodat jij je helemaal kunt ontspannen.

De Pamperij- de Kaai in Middelburg ligt op een unieke locatie. Direct bij binnenkomst in de ruimte voel je de rust en geborgenheid.

Entree praktijk Barendrecht
(deur links van schoonheidssalon Bella Derma)
Praktijk Barendrecht is gevestigd in het ‘ouwe dorp’

Praktijk Barendrecht
Praktijk Middelburg