"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

Over José

José Berghout is het gezicht achter De Pamperij. Sinds oktober 2020 woont ze in Middelburg, dat is genieten met een hoofdletter. Ze is moeder van drie prachtige volwassen kinderen en was naast de Pamperij 37 jaar werkzaam in het onderwijs in diverse functies. Vanaf oktober 2021 is zij haar hart gaan volgen en richt zich volledig op de praktijk. Daarnaast is ze eigenaar van vakantiehuisje ‘Cottage in de wolken’ in Oostkapelle, dat ze graag wil delen met anderen door het te verhuren. Tevens organiseert ze voor mensen die er 24 of 48 uur alleen op uit willen het arrangement ‘Voorpampus in de wolken’. Hierover volgt binnenkort meer.

Masseren is haar passie. Mensen hun levensvreugde teruggeven, hen bewust maken van blokkades, hun verantwoordelijkheid weer terug laten nemen zodat ze hun eigen kracht weer voelen; dat is wat haar drijft en dat merk je!

Haar liefde voor wandelen, zeilen, zwemmen in buitenwater en tuinieren maakt haar tot een echt buitenmens. Buiten zijn geeft haar energie, dan voelt ze verbinding met de natuur en haarzelf. Écht genieten van de kleine dingen is iets wat ze het liefste doet. Een kopje koffie, een boek lezen in de zon, schommelen met de wind door haar haar, een kaartje schrijven, vroeg opstaan voor een wandeling of duik in de zee, houtbeeldhouwen, yoga (op het strand), dansen en muziek. Verder is ze altijd in voor iets nieuws. Hoe anderen haar omschrijven? “José is inspirerend, gepassioneerd nieuwsgierig, positief, humoristisch, ondernemend en liefdevol; met José is het leven nooit saai”. Nadat ze na de Havo, via de CIDESCO-opleiding tot schoonheidsspecialiste in aanraking kwam met voetreflexologie was ze óm en besefte dat daar haar passie lag. Sinds 2009 zijn cliënten dan ook in goede handen bij praktijk De Pamperij.