"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

Home

NIEUW: de Voorpampusplus-behandeling:

heb je de behoefte om de diepe ontspanning nog even vast te houden, om met een kopje thee de inzichten die ik heb doorgekregen te bespreken of heb je vragen of trekt het kaartendeck van Gerda Duin ‘de Uitnodiging’, Pelgrimstocht naar jouw essentie je aandacht en wil je daaruit een kaartje trekken?

Nu ook een voetreflexbehandeling van 1,5 uur met een massage van 60 min ipv 45 min (alleen mogelijk in Middelburg)

Helen

Helen betekent niets anders dan

teruggaan naar je originele staat van zijn.

Schoon en zuiver.

Het lege vel papier.

En gelukkig te zijn met jezelf.

Terug naar je staat van liefde.

Ik geloof dat in essentie ieder mens licht en liefde is. Ik zet tijdens de massage mijn helende kracht in, zodat de ‘wolken’ (gedachten/patronen/blokkades) in de mens, waar het licht niet kan komen, kunnen oplossen en jouw licht weer tevoorschijn kan komen. Dit is een proces wat iedereen op zijn eigen unieke manier doorloopt; alles komt op de juiste tijd.

Heling is iets anders dan genezing. Na een genezing ben je niet meer ziek en ben je terug bij je oorspronkelijke gezonde toestand. Bij heling draait het om ‘heel’ worden, om alle delen terug te vorderen die bij je horen en om af te leggen wat niet bij je past.

Carl Jung noemt het proces van heelwording: individuatie.

Het duister is verlicht geraakt, wat onbewust was is bewust gemaakt en je hebt jezelf beter leren kennen. Het gaat erom te worden wie je altijd in essentie was.

Reserveer het Voorpampus in de wolken – arrangement: 24 of 48 uur break nog in september 2024

(tijden in overleg)

Het arrangement is inclusief:

  • huur Cottage in de wolken in Oostkapelle (5 min. van strand en bos) www.cottageindewolken.nl
  • gebruik fiets
  • voetreflexbehandeling met inzichten dmv kaartendeck Gerda Duin
  • een gespreid bed
  • gezond smaakvol ontbijt met producten uit de omgeving
  • heerlijke lunch naar keuze op een bijzondere plek 10 min vanaf de cottage
  • gebruik van de Chi Vitalizer
  • een wandeling van 1,5 uur door natuurgebied Oranjezon en over het strand staat voor je klaar op de whatsapp.

Een korte break, wat voelt als een weekendje weg, op een prachtige locatie in Zeeland. Om de hoek ruist de zee, roept het bos jou om te gaan beleven wat het is om alleen te zijn met jezelf.

In de avond arriveer je bij de cottage. Je bed is opgemaakt, de massagestoel en een kop thee staan klaar. In de loop van de avond ontvang je een helende voetreflexmassage, waarna je met een Zen-gevoel je bed opzoekt.

’s Morgens word je wakker van het geluid van de vogels in de tuin, geniet je van het gezonde ontbijt wat voor je klaarstaat en ga je doen waar jij zin in hebt. Hoe fijn is dat! Misschien op de fiets naar het knusse dorpje Oostkapelle voor een lekkere bolus, daarna met een boek en een kop koffie genieten van de stilte.

Of lekker even ontspannen met de Chi Vitalizer; echt een aanrader!

Weer of geen weer: een wandeling door het magische natuurgebied achter de cottage laat je gelijk landen en haalt je uit je hoofd. En… ik weet zeker dat je lucht gaat scheppen op het strand van Oostkapelle of misschien neem je wel een duik!

Het kan ook zijn dat je jezelf tegenkomt, dat er emoties los komen: hoe mooi is dat! Nu is er tijd en ruimte voor, eindelijk kun je ze loslaten.

En dan je lunch; die wordt je aangeboden op een prachtige locatie 10 minuten fietsen van de cottage. En op weg naar huis, met nieuwe energie, zou het zomaar kunnen zijn dat je verliefd bent geworden; op het mooie Zeeland 🙂

Een 1-persoons arrangement voor vrouwen die behoefte hebben aan me-time.

Maart en november:

24 uur: € 175

48 uur: € 239

april/mei/september/oktober (alleen 48 uurs-arrangement)

24 uur: € 195

48 uur: € 265

In juni/juli/aug is het niet mogelijk dit arrangement te boeken

Cottage in de wolken Oostkapelle