"Het lichaam liegt nooit!"

Door middel van voetreflexologie 'luisteren' naar de taal van het lichaam.

de Pamperij

Pure voetreflexologie

preventie ziekteverzuim

Als iemand voor langere tijd onderhevig is aan stress en daarbij niet goed voor zichzelf zorgt, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Aandacht voor gezonde voeding, bewegen en ontspannen, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en grenzen stellen: het zijn zaken waarbij soms wat hulp nodig is. Bij De Pamperij ben je in vertrouwde én ervaren handen, zowel voor preventieve behandeling bij het voorkómen van verzuim, als voor een volledig Reset-pakket bij burn-out klachten. De Pamperij heeft ruime ervaring in het onderwijs, als werknemer, maar ook als dienstverlener op gebied van preventie ziekteverzuim.

Missie

Graag werk ik mee aan een vitaler team met vitale werknemers. Met name in het onderwijs, maar ook in andere branches, kunnen werknemers sterk onderhevig zijn aan stress. Door middel van voetreflexmassage én door daarbij op een holistische manier naar de hele mens te kijken, geef ik de werknemer weer een boost zodat deze positief en veerkrachtig terug kan keren op de werkvloer.

Aanbod

Ook met De Pamperij werken aan een vitaler team? De Pamperij biedt verschillende mogelijkheden: van preventie van ziekteverzuim tot het begeleiden van werknemers met burn-out klachten.

 • Preventief (om de 4-6 weken)
 • Bij kortdurend ziekteverzuim
  (vanaf twee weken)
 • Bij langdurig ziekteverzuim
  (burn-out, overspannenheid, depressie): het Reset-pakket

Het Reset-pakket (alleen te boeken in Middelburg)

Bij langdurig ziekteverzuim vanwege burn-out of klachten van depressieve aard is het belangrijk dat naar het totaalplaatje wordt gekeken. De kracht van het Reset-pakket is dan ook dat er meerdere behandelaars betrokken zijn bij het behandelproces. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk aan:

 • Voetreflexologie na het intake-gesprek bij de werknemer thuis
 • Een combinatie van voetreflexologie en wandelen in natuurgebied Oranjezon (Oostkapelle)
 • creatieve activiteiten, zoals bijv. het maken van een krachtstok/Moodboard in Cottage in de wolken

Waarom De Pamperij?

 • Ik heb ruime ervaring in het onderwijs in diverse functies en ken de onderwijswereld dan ook van binnenuit
 • Intensieve jaren van zelfreflectie, cursussen persoonlijke bewustwording en een stuk levenservaring maken dat ik een solide basis heb van waaruit ik mensen wil begeleiden
 • Deze eigenschappen zet ik in: empathisch vermogen, enthousiasme, humor, luisteren met aandacht, open communicatie en het vermogen om mensen te inspireren, mijn helende kwaliteiten.
 • 15 jaar ervaring als voetreflexoloog
 • Specialisatie via diverse cursussen op gebied van voetreflexologie bij burn-out en stress bij Ortho Health Foundation

Waar ik voor ga? Jou weer in je kracht zetten, zodat je onafhankelijk wordt van je omgeving en stevig in je schoenen staat!

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met me op.